друкувати


Інформаційний випуск "Події дня", 24 червня (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-06-25 09:17:05

Виносити на обговорення проекти рішень, оголошувати їх повну назву та ініціаторів внесення, інформувати про матеріали які надійшли на адресу міської влади повинен головуючий на засіданнях сесії міської ради. Це засвідчено в регламенті, прийнятому Коломийською міською радою 24 травня 2006 року. Пленарні засідання міської ради, а також постійних комісій проводяться відкрито і гласно. На засіданнях міської ради та її органів мають право бути присутніми представники засобів масової інформації. Деколи вище перелічені вимоги в Коломийській міській раді порушуються.

На порушення регламенту скаржиться й коломиянин, член правління сільськогосподарського підприємства "Підгір'я" Мирослав Михайлюк. Питання, яке стосувалося земельної ділянки по вулиці Лермонтова, і яка за його словами, належить "Підгір'ю" внесли позачергово в порядок денний під номером 74 вже в процесі діяльності сесії. За його внесення депутати не голосували, а отже розглядали, порушуючи регламент, - каже пан Михайлюк.

У зв’язку із невідшкодуванням витрат на надання послуг по КП "Коломияводоканал" склалася важка фінансова ситуація. Тому керівництво просить всіх боржників розрахуватися за водопостачання та водовідведення. Підприємство прийматиме крайні заходи – від’єднуватиме боржників. З 1 липня в Коломиї працюватимуть спеціалісти Полтавського водоканалу по блокуванню водопроводу та каналізації боржників. Коломияводоканал повідомляє, у зв’язку із аварійною ситуацією на водопроводі по вулиці Мазепи з 13:00 години 25 червня до 14:00 години 26 червня не буде води.

Одразу три заходи провели у вівторок в Товмачику. Там відбулися: виїзне засідання колегії районної державної адміністрації, семінар-навчання для сільських та селищних голів, а також прийом громадян з особистих питань.

Згідно з розпорядженням голови РДА Михайла Вінтоняка, в неділю, 29 червня у Верхньому Вербіжі відбудеться районне відзначення Дня молоді. Свято розпочнеться об 11:00 годині. А міськрайонні урочистості до Дня Конституції України відбудуться в Народному домі Коломиї в п’ятницю, 27 червня, о 13:00 годині.

Починається сезон масових відпусток. За відсутності господарів кількість квартирних крадіжок збільшується влітку в 3-4 рази. Фахівці охоронних фірм і міліціонери сходяться в одному: головне - не допустити проникнення злодія у квартиру. Тому потурбуватися про захист свого житла краще заздалегідь. Головний захист - двері. Зміцнити вікна міцними сталевими ґратами, особливо на першому-другому та останньому поверхах. Постарайтеся подружитися з сусідами: принаймні вони за вашої відсутності викличуть міліцію. Ще краще - поставити сигналізацію, охоронне обладнання тепер можна встановити і на певний термін - скажімо, тільки на час вашої відпустки. Більше порад від коломийських правоохоронців.

Коломийський міськрайонний центр зайнятості 26 червня з 10:00 до 13:00 години проводитиме ярмарку вакансій в приміщенні Коломийського Молодіжного центру за адресою місто Коломия, вулиця Петлюри, 11. Запрошуються роботодавці міста та району, безробітні, незайняті громадяни, які шукають роботу, зайняті особи, які мають бажання змінити місце роботи або працювати за сумісництвом.

Свято для відпочиваючих у таборі "Прикарпатські зорі", що у Слободі, вирішили зробити у відділі культури районної державної адміністрації. Вони організували концерт для дітей. Знімальна група нашого телеканалу та артисти з району були самі приємно вражені тим, як змінився табір за неповний місяць. Адже і юні таланти і ми - часті гості лікувально-оздоровчого комплексу.

У четвер о 21:00 годині на телеканалі НТК в прямому ефірі відбудеться зустріч з представниками відділу соціально-економічного розвитку та розвитку інфраструктури Коломийської РДА. Тема розмови - "Підведення підсумків соціально-економічного розвитку району за перше півріччя та плани на друге". Телефон для запитань 5-08-55.

Завантажити ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі