друкувати


За минулу добу на Коломийщині

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-06-24 10:51:02

За минулу добу на Коломийщині зареєстровано одну пожежу, самогубство на Воловій та ДТП у Вороні. Як наслідок - три смерті.

У Коломиї на вулиці Кравченка сталася пожежа - в кімнаті житлового будинку загорілося ліжко. На місці виявлено труп чоловіка 1961 року народження. Як повідомила диспетчер швидкої допомоги Оксана Малкович, загиблий отруївся чадним димом. Є припущення, що він курив у ліжку.

Ще один прикрий випадок стався в Коломиї на вулиці Валовій. Там повісилася 20-річна дівчина. Як відомо, в місті вона винаймала квартиру. Сама родом з Молодятина. В оперативно-рятувальній службі нам повідомили, що слідів насильницької смерті на тілі дівчини не виявлено. Чому молода людина "наклала на себе руки" - невідомо.

Сьогодні зранку сталася дорожньо-транспортна пригода у селі Ворона Коломийського району. Водій, мешканець села Виноград, на автомобілі Москвич з'їхав у кювет. Там врізався у водостічну трубу. Після отриманих тілесних ушкоджень помер у лікарні. Загиблому виповнилося лише 24 роки.

А у селі Ліски Коломийського району сьогодні вранці знайдено Авіабомбу ФАБ 10 часів Великої Вітчизняної війни. Як каже диспетчер служби 01 Ганна Назарук, місце небезпечної знахідки ретельно охороняється - виставлено черговий пост міліції. Загрози населенню немає. Знешкоджувати бомбу будуть завтра.

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі