друкувати


Про порядок надання пільг почесним громадянам міста Коломиї

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-06-23 10:42:22

Рішення міськвиконкому від 08.04.2008 № 93.

На виконання рішення міської ради від 25.12.2007р. № 917-23/2007 "Про затвердження нової редакції Положення про звання "Почесний громадянин міста Коломиї" виконком міської ради вирішив:

1. Затвердити Порядок надання пільг почесним громадянам міста Коломиї (додається).

2. Фінансовому управлінню міської ради (Г. Бакай) при формуванні щорічного міського бюджету передбачати кошти на виконання даного рішення.

3. Відділу з питань внутрішньої та інформаційної політики міської ради (М. Реп’ях) рішення виконавчого комітету оприлюднити в місцевих засобах масової інформації.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови В. Тарновецького та В. Прокіпчина.


Порядок надання пільг почесним громадянам міста Коломиї

Почесним громадянам міста Коломиї надається право на:
1.Зменшення на 50% оплати за комунальні послуги (оплата за житло, електроенергію, тепло-, водопостачання і водовідвід, газ (в межах загально встановлених норм споживання) і користування телефоном з місяця, наступного за місяцем присвоєння звання, та за рішенням сесії міської ради при формуванні і прийнятті щорічного бюджету.

2. Безкоштовний проїзд в міському транспорті (за винятком таксі) за наявності посвідчення Почесного громадянина міста Коломиї.

3. Відшкодування вартості придбаних ліків та виробів медичного призначення здійснюється щорічно до початку наступного календарного року (у межах 30 неоподаткованих мінімумів доходів громадян України) після подання заяви на ім’я міського голови з підтверджуючими документами (довідки, лікарняного листа з лікувального закладу про лікування або рецептів з призначенням відповідних медпрепаратів для лікування, а також чеків, рахунків, накладних тощо із зазначеними цінами на них) та поступлення їх в управління праці та соціального захисту населення міської ради.

4. Здійснення лікування в лікувальних закладах міста в окремій палаті (якщо така передбачена в лікувальному закладі) при наявності Посвідчення Почесного громадянина міста Коломиї.

5. Проведення самостійного (за необхідністю) санаторно-курортного лікування при відсутності путівок для відповідної категорії пенсіонерів (інваліди, ветерани війни, учасники ліквідації на ЧАЕС) в управлінні праці та соціального захисту населення міської ради із подальшим відшкодуванням 50% вартості путівки за рахунок міського бюджету, але не більше, як 1,5 тис. грн. при наявності відповідної заяви на ім’я міського голови, рахунку про оплату путівки та подання їх в управління праці та соціального захисту населення міської ради.

6. Покриття витрат на поховання Почесного громадянина міста Коломиї здійснюється додатково з міського бюджету в межах 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян при наявності рахунків про оплату, заяви на ім’я міського голови особи, яка займалась похованням Почесного громадянина міста Коломиї, та подання їх в управління праці та соціального захисту населення міської ради.

7. Відшкодування витрат (п. 3,5,6 цього Положення) здійснюється у відповідності із рішенням виконавчого комітету міської ради.

Обговорити на форумі