друкувати


Голова Коломийської РДА вручив іменні премії переможцям

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-06-23 09:23:23

На початку 2003 року за рейтингом Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових предметів район в області займав 13 місце. Цифра містична, однак на нині є значні досягнення на ниві освіти Коломийщини: 6 місце в області.

Це, звичайно, говорить про творчі успіхи як учнів, так і їхніх наставників. З цього приводу сьогодні до кабінету голови Коломийської районної державної адміністрації було запрошено четверо учнів Печеніжинської, Підгайчиківської, Отинійської та Великоключівської шкіл, їхніх батьків та вчителів з метою вручення премії голови райдержадміністрації. Юрій Дрогомирецький, Віталій Красуцький, Денис Цвеюк та Тарас Явдошняк – переможці ІІІ обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових предметів: основ правознавства, географії та біології у 2007-2008 навчальних роках.

Присутні - заступник голови райдержадміністрації Мирослав Мацьків та начальник відділу освіти Іван Терлецький виступили з привітальним словом, а голова райдержадміністрації Михайло Вінтоняк подякував за перемогу й побажав добра і щастя усім – батькам, вчителям та учням, вручивши грамоти райдержадміністрації переможцям, а вчителям – подяки й квіти.

Запрошені поділилися враженнями, мали нагоду поспілкуватися безпосередньо з керівниками району, висловили побажання щодо тестування та надання переваги обдарованим дітям, а також поповнення шкільних бібліотек додатковою літературою.

Від редакції газети "Вільний голос" Валентина Близнюк подарувала запрошеним учням брошурки "Я по світу іду в вишиванці", зазначивши, таким чином, про шанування українських традицій, повідомляє прес-служба РДА.

Обговорити на форумі