друкувати


На Прикарпатті у моді гаражні гуральні

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-06-17 05:30:33

Податкові міліціонери викрили чергову ґуральню… знову в гаражі. На цей раз орендоване "автомобільне житло" переобладнав під алкоцех мешканець Калуша.

З дозволу власника гаража працівники ВПМ Калуської ОДПІ оглянули його приміщення та виявили нехитре обладнання та тару під спиртні напої горе-орендаря. 1, 5 тисячі півлітрових порожніх скляних пляшок ретельно відсортованих за марками виробників та 37 порожніх пластмасових бочок, ємкістю 200л кожна. Різкий запах спиртосуміші від них не залишав сумніву у правоохоронців щодо цілі, в якій їх використовували. Окрім того виявили податкові міліціонери 819 пляшок, наповнених алкогольними напоями сумнівної якості та ще 159,5 л спиртосуміші, яка чекала на свій черговий розлив. В розпорядженні ґуральника були й різноманітні корки та підроблені етикетки відомих торгових марок. Загальна вартість вилученого алкогольного арсеналу – майже 15,0 тис. грн.

Наразі вилучені алкогольні напої та обладнання для їх виготовлення описано й опечатано та передано на від повільне зберігання до рішення суду, повідомляє ДПА в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі