друкувати


Інформаційний випуск "Події дня", 12 червня (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-06-13 09:02:00

Питання про оголошення некомерційного конкурсу на Коломийський центральний продовольчий ринок знову розглядала депутатська комісія з питань приватизації та оренди. Ймовірно, що 18 червня на черговому засіданні сесії міської ради його знову виноситимуть на голосування. Оскільки міських чиновників думка громади не цікавить, наша знімальна група вирішила спитати у коломиян та працівників ринку їхні побажання щодо передачі ринку в оренду.

Проблема забруднення сміттєвими відходами з року в рік стає дедалі актуальнішою. Екологи стверджують що за 30-50 років на землі не буде місць під сміттєзвалища. Це питання також є актуальним і для Коломийщини. Однак вирішення його лежить на поверхні. Варто лише створити спільне підприємство з переробки сміття спільно з австрійцями і проблема вирішиться сама собою. Подивитися на стихійні сміттєзвалища в районі виїжджав Б. Малецький.

Будинок збудований на фекаліях, так називають будівлю по вул. Січових Стрільців, 39. Підприємці, які мають там магазини і кафе, стверджують, що через надзвичайно неприємний запах, який поширюється з підвалу, тікають клієнти і покупці. Комунальники пояснюють, що навести порядок там можна за відсутності боргів будинку.

Музей Лісової Скульптури відкрили у селищі Яблунів Косівського району. Засновником і керівником новоствореного закладу є знаний у селі майстер по дереву – Ігор Фартушний. У колекції Фартушного сотні робіт, а ще безліч їх у процесі вдосконалення і доробки. Коренепластика пана Ігоря – це сплав любові і гіркоти, надії і безумства, смішного і чарівного, кумедності і первородного гріха. Це своя індивідуальна філософія, самовираження, своє бачення світу. Відкриття музею було святковим. На урочистості завітали голова місцевої сільської ради, а також представники органів місцевого самоврядування.

Завантажити ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі