друкувати


Інформаційний випуск "Події дня", 10 червня (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-06-11 10:16:48

Коштом держави в Коломийському політехнічному коледжі – понад норму держзамовлення – навчалися 13 студентів – такі порушення під час планової перевірки виявлено обласним Контрольно-ревізійним управлінням. За останні 2 роки діяльності було вчинено порушень фінансового законодавства майже на 135 тисяч гривень. На керівника коледжу та головного бухгалтера складено протоколи про адмінпорушення. Матеріали ревізії передано в обласну прокуратуру. Прояснити ситуацію наші журналісти спробували у директора політехнічного коледжу Володимира Полоза.

Вода забрала чергове життя. На Пруті у понеділок втопився чоловік. Петро Степанович Гелемей, 1974 року народження мешканець села Нижній Вербіж Коломийського району. Майже добу тривали пошуки. Тільки наступного дня зранку водолази знайшли тіло. Є припущення, що загиблий перед купанням вживав спиртне, а у воді тіло зловили судоми. На Коломийщині від початку року це вже друга смерть на воді.

Літо пора дозрівання та збору врожаїв. Саме від того скільки зерна вдасться зібрати за три спекотних місяця залежить добробут держави. Однак зернові треба не лише виростити та завести на елеватори. Головне завдання вберегти врожаї від пожеж. Бо саме вони можуть завдати господарствам багато лиха. Детальніше у сюжеті.

Дефіцит кваліфікованих кадрів існує на підприємствах легкої промисловості. В той же час всі вони повністю ліквідували збитковість. Заробітна плата працівників залишається стабільною. Цими днями працівники галузі відзначали професійне свято. Про проблеми та перспективи підприємств легкої промисловості розповіла начальник відділу економічного аналізу прогнозування та зовнішньо-економічної діяльності управління економіки міської ради Уляна Маруса.

13-річний коломиянин Микола Романяк став переможцем Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків до творів Тараса Шевченка "Дитячий Кобзар". Ініціював його "Молодіжний Союз Наша Україна". 300 кращих малюнків було представлено на виставці на Майдані Незалежності. Роботи 11-ти переможців увійшли до збірки вибраних творів Тараса Шевченка, в тому числі і портрет Кобзаря, який намалював Микола Романяк. Спілкувалася з юним художником Наталія Яковин.

У Маріуполі триває чемпіонат Європи серед юніорів та юніорок з пауерліфтингу. В складі збірної України виступає 22-річна коломиянка майстер спорту з пауерліфтингу Ірина Бабурова, - вихованка подружжя Оробців. Виступала Ірина у ваговій категорії до 48 кг., де було 4 учасниці. В сумі триборства вона підняла 355 кг. і стала чемпіонкою Європи. У всіх 3-х вправах спортсменка також здобула золото.

Завантажити ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі