друкувати


КВН в Коломиї! Класно i надовго!

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-06-10 12:03:16

Не так вже й давно, а точніше в квітні, в нашому місті проводився регіональний чемпіонат "Черес КВН – 2008" участь в якому приймали команди зі Львова, Коломиї, Чернівців, Івано-Франківська та Рівного. Перемогу тоді виборола уже відома в Коломиї команда "А і Б" (переможці обласного чемпіонату "Кавалєрка – 2007" м.Івано-Франківськ). Ця перемога стала хорошим стартом у подальшому розвитку команди.

Одразу ж після гри хлопців запросили у Рівненську область на фестиваль КВН "Млин – 2008", де коломияни познайомилися з багатьма командами і запам’яталися учасникам своїм гумором та оригінальним вмінням сприймати все, що відбувається, як черговий сценарій для наступної гри. Така манера виступу та "коломийський шарм" (під цим поняттям розуміємо не тільки класний артистизм, а й колосальний успіх у дівчат з інших команд) зробили своє і невдовзі "А і Б" запрошено у Львів на кубок міста.

Гра відбувалася 8 червня, хлопці з Коломиї приїхали у місто лева і ввечері після гри… були в шоці, (ні не тому що їх перестрів хтось на вулиці з вічним запитанням: є шось закурити?) в руках команда тримала середній кубок Львова і мала честь бути запрошеною на участь у чвертьфіналі Галицької Ліги восени.

Зараз для команди КВН "А і Б" основне завдання гідно показати себе на Галицькій Лізі, а це немалий перелік справ, які потрібно владнати.

Вагомий фактор у розвитку команди це її підтримка. Підтримка не тільки моральна а й матеріальна, адже участь в кожному з серйозних турнірів вимагає певних матеріальних витрат. На даному етапі командою "А і Б" опікуються Коломийський молодіжний центр та садиба зеленого туризму "Княжий Град". Без них команда не мала б можливості розвиватися та рухатися далі, за що їм ДУЖЕ ВДЯЧНА. Сподіваємось, що і місцева влада сприятиме у подальшій підтримці команди КВН "А і Б", адже завдяки саме цій команді як мінімум в західному регіоні України Коломия тепер знана, як місто де вміють жартувати.

Будемо сподіватися, що місто підтримає своїх "КВН-щиків", що допоможе команді завойовувати все нові і нові висоти та досягти ще більших успіхів.

Обговорити на форумі