друкувати


Санаторій "Берегиня" надаватиме 20% безкоштовних путівок для малозабезпечених дітей

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-06-10 10:15:58

9 червня на другому пленарному засіданні 21 сесії Івано-Франківської обласної ради розглянуто та прийнято рішення з 33 питань. Зокрема, після Гарантійного листа на адресу голови облради Ігоря Олійника та начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації Любомира Малофія було внесено в сесійний порядок денний (та проголосовано "за") питання "Про надання дозволу на проведення реконструкції корпусів приватного підприємства "Санаторій матері і дитини "Берегиня".

Сесія прийняла ряд рішень щодо надання згоди: на отримання ТОВ "Альфа" гірничого відводу площею 15,6 га для розробки Кліщівнянського родовища мінеральних вод, де розташоване джерело №41; на отримання ТОВ "Галнадра" гірничого відводу, 1,7 га, водозабірної ділянки (свердловини 729-ЗІК) Бабухівського родовища мінеральних вод Рогатинського району.

Водночас сесія продовжила строк дії спеціального дозволу ДП "Богородчанинафтогаз" на геологічне вивчення, в тому числі дослідно-промислову розробку Майданської площі нафти і газу, 36 кв. км, розташованої на території Міжгірської сільської ради; спеціального дозволу на геологічне вивчення та дослідно-промислову розробку Кубаш-Луквинської площі нафти і газу, площею 8,5 кв. км, розташованої на території Луквицької сільради Богородчанського району; затвердила висновок щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,9837 га ДК "Укртрансгаз" НАК "Нафтогаз України"; погодила ДП "Івано-Франківськоблавтодору" технічну документацію із землеустрою з переоформлення права користування земельною ділянкою, 3,0587 га, для розміщення виробничої бази, що розміщена за межами населеного пункту села Олеша Тлумацького району; погодила проект землеустрою щодо відведення знеособленої земельної ділянки, площею 5 га сінокосів для будівництва туристично-відпочинкового комплексу, за рахунок земель, що перебувають у запасі сільської ради і знаходяться за межами населеного пункту села Луквиця Богородчанського району, та не заперечує у її продажу на конкурентних засадах (земельні торги) при умові дотримання вимог чинного земельного та природоохоронного законодавства тощо. Водночас депутати облради вирішили "виключити з природно-заповідного фонду області комплексну пам’ятку природи місцевого значення "Гора "Бучок" на території Воскресінської сільської ради Коломийського району, яка, за поданням управління охорони навколишнього природного середовища в області, "втратила природоохоронну, наукову та естетичну цілісність".

Директор ПП "Санаторій матері і дитини "Берегиня", що в селі Татарові Яремчанської міськради В. Шукало запевнив в Гарантійному листі голову облради і начальника обласного управління охорони здоров’я у тім, що підприємство "бере на себе зобов’язання надавати на безоплатній основі послуги з відпочинку та оздоровлення дітей з малозабезпечених сімей, в об’ємі 20% від загальної кількості відпочиваючих, на основі направлень управління охорони здоров’я".

Довідка. 21 сесія Івано-Франківської облради розпочала роботу минулої п’ятниці, 6 червня. Було розглянуто 14 питань, в тому числі "прийнято до відома" щорічний звіт голови ради Ігоря Олійника. Всього у порядку денному 21 сесії було 48 питань.
Сесія підтримала пропозицію депутата Василя Добрянського від фракції "Наша Україна" – усі земельні рішення публікувати на сторінках обласної газети "Галичина".


Обговорити на форумі