друкувати


Сесія обласної ради продовжить свою роботу у понеділок

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-06-07 10:38:37

6 червня 21 сесія Івано-Франківської обласної ради розглянула 14 питань з 49-ти порядку денного. Прийнято до уваги звіт голови облради Ігоря Олійника за другий рік каденції ради 5-го скликання. Друге пленарне засідання перенесено на понеділок, 9 червня.

Від імені депутатського корпусу голова облради Ігор Олійник щиро привітав представників ЗМІ краю з Днем журналіста.

Як завжди, у прямому ефірі обласного телебачення ”Галичина”, сесія затвердила: звіт про виконання обласного бюджету за перший квартал поточного року та уточнення обласного бюджету на 2008 рік; розподіл коштів бюджету розвитку обласного бюджету в розмірі 2752 тис. грн. Заслухано звіт начальника управління охорони здоров’я Любомира Малофія та прийнято до виконання обласну Програму запобігання та лікування серцево-судинних і судинно-мозкових захворювань на 2008-2010 роки в області та Програму національно - патріотичного та культурно-просвітницького спрямування, відзначення професійних свят, вшанування кращих людей краю на 2008 рік.

Також депутати облради заслухали хід виконання Програми розвитку лісового та мисливського господарства області на 2001-2015 роки, внесли зміни в Концепцію та Пролог раму національного і духовного відродження Івано-Франківщини (2006-2010).

Рішенням сесії затверджено розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам для придбання житла окремим категоріям громадян тощо, повідомляє прес-служба голови облради.

Обговорити на форумі