друкувати


Інформаційний випуск "Події дня", 5 червня (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-06-06 09:10:17


"Співпраця центру зайнятості з роботодавцями по працевлаштуванню молоді та виконанню Закону України і Постанови Кабінету Міністрів про надання дотації для забезпечення першим робочим місцем випускників навчальних закладів" - конференція на таку тему відбулася в Коломийському Народному домі. Роботодавці міста і району, представники влади, керівники начальних закладів спільно вирішували як допомогти молоді знайти роботу після закінчення навчального закладу, проявити себе і залишитися працювати.

У новій актовій залі зустрічалися випускники 5-ої школи. Приміщення урочисто відкрили 31 травня. Нову залу облаштували за рекордно короткий термін – 4 місяці. Вона розрахована на 240 чоловік, загально площею 200 кв.метрів. Вартість робіт – 230 тис.грн.

"Ми є родина у Христі" – таку назву має компакт диск, який випустив сімейний дует "Мереживо". Його презентація відбулася у школі села Кропивище. На нього запросили районних чиновників, а також гостей із сусідньої Косівщини.

Конкурс "Крок до зірок" провели в ЗОШ №8. Його мета - заохотити дітей та батьків до співпраці із школою, активізувати роботу педагогічних та учнівських колективів а також виховати творче покоління. В конкурсі взяли участь учні 5-11 класів та їх батьки.

Християни 5 червня святкують Вознесіння Господнє. Свято Вознесіння Господнє належить до числа дванадцяти найбільших свят у церковному році і безпосередньо пов’язане із святом Воскресіння Ісуса Христа. Святкується воно на сороковий день після Великодня. Згідно з християнським вченням після Воскресіння Ісус через сорок днів вознісся на Небо, щоби сісти по правиці Отця.

Завантажити ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі