друкувати


Інформаційний випуск "Події дня", 4 червня (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-06-05 08:59:27


У Коломиї трапилась ДТП. Минулого вечора на вулиці Шухевича водій Камазу, житель Тлумацького району, виїжджаючи на головну дорогу допустив неуважність і зіткнувся з автомобілем Ауді, який рухався по вулиці Шухевича, власник 1986 року народження, житель Коломиї. Внаслідок аварії водій іномарки отримав тілесні ушкодження у вигляді розриву селезінки. Його госпіталізовано в Коломийську ЦРЛ.

Чутки про перевищення норм радіаційного фону в місті та районі не відповідають дійсності. Таку заяву зробили працівники Коломийської санітарно-епідеміологічної служби. Зараз кількість радіації не перевищує природній рівень і становить 10-12 мікрорентген на годину.

Чиновники райдержадміністрації об’їжджали Коломийщину. 5 мобільних груп, до складу яких входили представники санепідемстанції, культури та інших відділів, побували практично в усіх населених пунктах району. Вони оглядали стан справ у селах та селищах, дивилися як здійснюється благоустрій. На Печеніжинський кущ виїжджала і знімальна група нашого телеканалу.

Семінар-навчання директорів міських шкіл пройшов на базі Коломийського природничо-математичного ліцею. Темою заходу було подальше планування роботи педагогічних колективів у загальноосвітніх закладах міста.

З першого червня розпочалася табірна зміна у „Прикарпатських зорях”. До Слободи на відпочинок приїхали понад 110 хлопчаків та дівчат з Коломийського району. На урочисте відкриття запросили представників влади. Побували там і наші журналісти.

З перемогою на конкурсі "Міні-міс Україна" повернулася семирічна коломиянка Інеса Юзюк. До цього вона вже ставала Міні-міс Коломия та Прикарпаття. Однак ця перемога найбільш пам’ятна, стверджує юна красуня.

Матчева зустріч з міні-футболу між командами учнів старших класів та вчителів четвертої школи пройшла сьогодні в Коломиї. Такі цікаві змагання цей навчальний заклад проводить вже третій рік поспіль. Приурочують їх закінченню навчального року.

Завантажити ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі