друкувати


Інтернет-портал ukr.net – Абсолютний Фаворит Успіху

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-06-04 04:16:01

28 травня в концертному залі "Українського будинку" відбулася церемонія нагородження Фаворитів України 2007 – переможців конкурсу "Фаворити Успіху". По результатам конкурсу, лідер українського Інтернету – портал ukr.net – був визнаним "Абсолютним Фаворитом Успіху" в номінації "Інтернет-портал".

В конкурсі "Фаворити успіху" приймають участь торгові марки товарів та послуг, офіційно представлені на українському ринку. Номінації конкурсу пропонують самі споживачі, формуючи список торгових марок та компаній за допомогою веб-форм на сторінці голосування. Дослідження в рамках конкурсу не передбачують отримання додаткової інформації від компаній-учасників та являються повністю незалежними. Результати конкурсу підтверджені результатами перевірки Київського міжнародного інституту соціології, що підтверджує їх релевантність та достовірність.

В номінації "Інтернет-портал" було представлено 49 ресурсів претендуючи на звання "Абсолютний Фаворит Успіху". Серед них – bigmir)net META, I.ua, UAport, Online.ua, Oboz.ua та інші. Проте споживачі надали свої симпатії порталу ukr.net.

Директор по маркетингу та рекламі компанії "УКРНЕТ" Михайло Іртлач так прокоментував отримання нагороди:

Сама важлива нагорода для нас – це лояльність нашої аудиторії. Ми зобов’язані оправдати довіру 3,5 млн. українських Інтернет-користувачів. В цьому році для них ми покращили сервіс PLAY, добавивши відео-новини провідних телеканалів, музичні кліпи популярних Українських та зарубіжних виконавців, запустили в Інтернеті архіви цікавих телевізійних передач. Як говориться "не словом, а ділом" дякуємо користувачів за їх любов до нас.

На протязі багатьох років компанія "УКРНЕТ" удостоювалась різних нагород. Так, на Міжнародному фестивалі-конкурсі "Вибір року 2007" в Україні портал ukr.net було визнано Українським Інтернет-порталом року, а пошта FREEMAIL – Українською електронною поштою року. Серед інших регалій – звання "Кращий вітчизняний товар" 2006 та 2007 року в номінаціях "Рекламні послуги", "Засоби масової інформації", "Зв'язок та телекомунікації".

На цей раз портал ukr.net отримав звання "Абсолютного Фаворита Успіху" в номінації "Український Інтернет-портал".

Про компанію Компанія УКРНЕТ створено в 1998 році. За 10 років свого існування вона стала провідним гравцем в українському Інтернеті. Сьогодні УКРНЕТ – це самі популярні в своїх категоріях сервіси - портал www.ukr.net, електронна пошта Freemail, найбільша база вакансій та резюме JOB, сайт гороскопів ОРАКУЛ, кіноафіша KINO, телегід TV, відеохостинг PLAY!, та міський довідник CITY.
Аудиторія сервісів УКРНЕТ нараховує 3,5 млн. українських Інтернет-користувачів. Тобто близько половини українського Інтернету користується цими ресурсами. На міжнародному фестивалі-конкурсі "Вибір року 2007" в Україні компанія перемогла в двох номінаціях: портал ukr.net став "Українським Інтернет-порталом року", а пошта Freemail – "Українською електронною поштою року".


Автор: Віктор Закотій, ukr.net
Обговорити на форумі