друкувати


Зміни в АЕРК

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-05-26 12:42:59

Асоціація економічного розвитку Коломийщини - одна з найавторитетніших громадських організацій міста й району. Можна скласти великий перелік акцій, семінарів, конференцій, досліджень АЕРК.

Втілено чимало корисних і цікавих проектів, від чого Коломийщина отримала перевагу перед іншими теренами. В самому осідку асоціації сформовано виставковий стенд із друкованою продукцією, яку видала АЕРК. Завдяки їй до нашого міста приїжджали закордонні делегації та чільники провідних світових представництв в Україні. Фонд громади, Молодіжний центр, Бізнес Інтернет Центр - нові осередки сучасної Коломиї, які ввійшли в повсякденне життя. Звісно, найбільша заслуга в цьому голови ради АЕРК Василя Федюка, який очолював асоціацію від заснування, тобто від 2001 р.

12 травня 2008 р. відбулися збори ради АЕРК у зв'язку з тим, що Василя Федюка запросили на посаду заступника в головне управління з туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв'язків та інвестицій Івано-Франківської ОДА. Присутні щиро подякували голові за наполегливу працю і досягнення та побажали успіхів на новій посаді. Відтак члени ради одноголосно обрали головою АЕРК відомого бізнесмена, депутата міської ради Василя Мацьківа, заступником підприємця і митця Миколу Савчука, а виконавчим директором - юриста Віталія Галайчука. Тепер у раді АЕРК: В. Мацьків, М. Савчук, Р. Бортейчук, О. Михайлів, В. Федюк, В. Вандич, М. Оліградський, Д. Благий, В. Галайчук.

Автор: Олесь ФРЕЛА
Обговорити на форумі