друкувати


В Отинійському дитячому садку "Веселка" на Коломийщині запущено в дію басейн

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-05-23 06:06:17

Діти – наше майбутнє! Наше завтрашнє і прийдешнє. Про сильну націю потрібно дбати змалку, приділяти багато уваги, турбуватися про здоров'я.

Сьогодні в Коломийському районі приділяється надзвичайно велика увага дітям. Так, вчора в Отинійському дитячому садку "Веселка" було урочисто запущено в дію басейн. За словами голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Миколи Палійчука, це в першу чергу здоров"я дітей, в той час коли є проблема з дитячими садками в області, в Отинії функціонує найкращий в районі басейн. Голова райдержадміністрації Михайло Вінтоняк і голова районної ради Дмитро Неміш запевнили, що такі заклади впроваджуватимуться при будівництві шкіл і, можливо, вже запрацюють у наступному році в нових школах, адже коли будуватимуться нові садки, одразу буде враховано басейн так як в усьому цивілізованому світі.

У відкритті взяли участь депутат обласної ради Олександр Левицький, керівники окремих підприємств, селищний голова Богдан Тимчишин та громада Отинії, а також представники ЗМІ.

Малята для гостей демонстрували концерт, читали вірші й…купалися у прозорій теплій воді, повідомляє прес-служба РДА.

Обговорити на форумі