друкувати


На Коломийщині після реконструкції відкрили школу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-05-23 06:02:47

Школа – одвічна скарбниця духовності, нетлінний виноградник любові, добра, світла. Саме освіта формує в дитини підвалини особистості, почуття гордості й патріотизму.

Приємне дійство відбулося вчора в Джуркові – відкриття реконструйованого корпусу школи. Нагадаємо, що торік через технічні причини приміщення загорілося, внаслідок чого вогонь зруйнував увесь корпус. На щастя, пожежа сталася вночі, жертв не було.

А вчора адміністрація школи з учнями з хвилюванням очікували відкриття. Після освячення голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Вінтоняк і голова районної ради Дмитро Неміш перерізали стрічку. Радості не було меж! Ще б пак! Адже на дітей чекав новесенький спортзал з усім інвентарем. Після урочистої частини керівництво району з сільським головою, депутатами районної ради та представниками відділу освіти райдержадміністрації побували у новозбудованому приміщенні, посиділи за "свіженькими" партами. Незабаром останній дзвоник покличе всіх дітей на літні канікули, і першого вересня школа радо збере під своє крило першокласників та старшокласників, повідомляє прес-служба РДА.

Обговорити на форумі