друкувати


Голова Коломийської РДА спілкувався з мешканцями району у прямому ефірі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-05-16 04:08:33

Вчора, 15 травня, голова Коломийської райдержадміністрації Михайло Вінтоняк відповідав на запитання телеглядачів на НТК.

Крім того, керівник району коротко розповів про виконання Програми соціально-економічного розвитку району, виконання бюджету за 4 місяці по всіх показниках, навів дані по росту обсягів виробництва, сільське господарство завершує весняно-посівні роботи. В галузі будівництва, освіти, охорони здоров'я проблем нема. В даний час освіта готується до нового навчального року: перекрито дах у школі с.Велика Кам'янка, на черзі ремонт даху у школі с.Підгайчики, ремонт басейну в с.Турка. На жаль, жодного фінансування з державного бюджету цьогоріч не поступило. Очікується фінансування з державного бюджету для завершення будівництва школи в с.Нижній Вербіж. Будівництво школи в с.Спас теж заплановано розпочати з фінансування обласного і державного бюджетів.

Мешканці району цікавилися будівництвом школи в с.Малий Ключів, облаштуванням зупинок та графіків руху маршруток в селах району, ремонтом доріг, вивозом гравію, реконструкцією стадіону в с.Верхній Вербіж, грошовою підтримкою для бджолярів району, утилізацією сміття, приватизацією землі, освітленням вулиць в с.Воскресинці та оплатою за молоко селянам с.Джурків.

На всі запитання голова подав змістовні повні відповіді, повідомляє прес-служба РДА.

Обговорити на форумі