друкувати


Представники Прикарпаття приймуть участь в роботі Економічного форуму у Любліні

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-05-14 01:24:20

15–16 травня заступник голови обласної ради Юрій Романюк, заступник голови облдержадміністрації Володимир Шкварилюк і новопризначений начальник головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій ОДА Віталій Семків візьмуть участь у роботі Економічного форуму “Польща – Україна. Партнерство і співпраця з країною Шенген” у місті Любліні (Республіка Польща).

Форум відбуватиметься під патронатом Маршалка Воєводства Любельського. Основні питання, на яких буде зосереджено увагу його учасників – це транскордонне співробітництво місцевих органів влади, співпраця у фінансово-інвестиційній сфері.

Як зазначено у підготовчих документах, метою економічного Форуму, є “полегшення підприємцям з Польщі і України у налагодженні безпосередніх торгово-економічних зв’язків, промоції їх продуктів, а також створення можливостей для співпраці у галузі експорту, імпорту товарів і послуг. Форум дасть можливість обговорення актуальних питань для українсько-польської співпраці з представниками органів центральної і місцевої влади, а також експертами. Також зазначено: ця міжнародна зустріч підприємців представників уряду, органів самоврядування, дипломатичного корпусу і експертів буде найбільшим такого рівня заходом на території Любельського воєводства”.

У роботі Економічного форуму у Любліні також візьме участь Надзвичайний і повноважний Посол України в Республіці Польща Олександр Моцик, повідомляє прес-служба голови обласної ради.

Довідка: 12-15 січня 2006 року делегація Любельського воєводства взяла участь у Форумі-презентації економічного та інвестиційного потенціалу Івано-Франківської області “Різдво у Карпатах”.

Обговорити на форумі