друкувати


Призначено нового керівника ДПА в Івано-Франківській області

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-04-29 01:30:47

ДПА в Івано-Франківській області очолив генерал-майор міліції Валерій Назаров. Нового керівника податківцям Прикарпаття представив сьогодні на розширеній нараді заступник голови ДПА України Сергій Лекарь. Привітати новопризначеного головного податківця області прийшли також представники прокуратури, суду, УМВС в області та народний депутат Володимир Мойсик.

Загалом, підводячи підсумки роботи податківців Івано-Франківщини за 4 неповні місяці поточного року, Сергій Лекарь зазначив, що в організації роботи податкових адміністрацій та підпорядкованих інспекцій повинен, насамперед, працювати принцип «клієнтоорієнтованості»:

- Наше завдання номер один – налагодити партнерські стосунки з платниками податків, завдання номер два – зменшити кількість перевірок суб’єктів господарювання, застосовувати заходи контрольно-перевірочної роботи слід лише до тих платників, які свідомо ухиляються від сплати податків. Зі сумлінними платниками ми повинні співпрацювати, а не жорстко контролювати їх. Лише так будуючи свою роботу, ми досягнемо тієї цілі, яку перед нами ставить уряд – забезпечення державного бюджету коштами, які необхідні для належного фінансування медицини, культури, науки, спорту тощо.

Сергій Іванович висловив сподівання, що новий голова докладе максимум зусиль, щоб робота ДПА в Івано-Франківській області була більш результативною та ефективною.

В свою чергу Валерій Олександрович Назаров (на фото) запевнив керівництво ДПА України, що завдання, які покладатимуть на податківців Прикарпаття виконуватимуться своєчасно та в повному обсязі, повідомляє ДПА в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі