друкувати


Керівники Івано-Франківщини закупили автомобілі для місцевих чорнобильців

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-04-29 01:24:16

Керівники Івано-Франківщини скерували понад 88 тисяч гривень з обласного бюджету на закупівлю трьох автомобілів для місцевих чорнобильців.

25 квітня голова облдержадміністрації Микола Палійчук і голова обласної ради Ігор Олійник вручили ключі від автомобілів “Славута” трьом інвалідам першої групи – ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС. Автомобілі за ціною 29 550 гривень кожен придбали за кошти обласного бюджету.

Зокрема, власниками авто стали два іванофранківці – 49-річний Віктор Бурлачук, 73-річний Дмитро Бойканюк та 47-річний коломиянин Юрій Хром’як.

Вручаючи їм ключі та документи на автомобілі, керівники області зазначили: рівно 22 роки тому “небо послало нам жахливу трагедію, наслідки якої ще довго даватимуть про себе знати. Ці обділені здоров’ям люди, які сьогодні отримали такий необхідний для них транспорт пересування, у свій час намагалися захистити людство від чорнобильського лиха і самі стали його невинними жертвами”.

За словами Ігоря Олійника, ”Якщо влада – центральна чи місцева – захищатиме знедолених, інвалідів, бідних людей, і не лише законами, які почасти не виконуються, а реальними, конкретними справами, як цього настирливо вимагає від усіх Президент України Віктор Ющенко, у нас буде соціально відповідальна і справді християнська влада”, повідомляє прес-служба голови обласної ради.

Обговорити на форумі