друкувати


Боротьба з порушниками - пріоритетний напрямок

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-04-23 12:11:12

Виявлення прихованих та необлікованих доходів, тіньових коштів, попередження ухилень від оподаткування, а також організація дотримання суб'єктами підприємницької діяльності вимог чинного законодавства при виплаті зарплати - і надалі є пріоритетними завданнями в роботі податкової служби. В кожному напрямку податківці шукають шляхи удосконалення праці з платниками з метою недопущення фактів таких порушень надалі.

Проте, незважаючи на весь комплекс заходів, багато коломиян не дотримуються вимог податкового законодавства. Як приклад, в минулому році проведено 52 перевірки суб'єктів господарської діяльності:

- фізичних осіб та юридичних про дотримання вимог Закону України "Про податок з доходів фізичних осіб". Донараховано 205,3 тис. грн. податку з доходів фізичних осіб. Складено 19 адмінпротоколів на посадових осіб. За І квартал 2008 року - 11 перевірок суб'єктів господарської діяльності,

- фізичних осіб та юридичних, донараховано 41,4 тис. грн.

48 рейдових перевірок транспортного обслуговування населення дали 68 протоколів про адміністративне правопорушення (здійснення діяльності без державної реєстрації).

На ринках міста Коломиї протягом 2007 року відбулося 68 чергувань. В результаті виписано 698 одноразових патентів на суму 20,8 тис. грн. За І квартал 2008 року 12 чергувань та 149 одноразових патентів на суму 4,5 тис. грн.

Джерело: "Податковий вісник"
Обговорити на форумі