друкувати


Про умови організації та проведення конкурсів на перевезення пасажирів у м.Коломиї

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-04-22 11:18:46

Виконком міської ради відзначає, що у зв'язку з ростом обсягів пасажирообороту, значним фізичним зношенням рухомого складу транспортних засобів за останні роки знизився рівень якості надання послуг з перевезення пасажирів та безпеки дорожнього руху, збільшились викиди в атмосферу шкідливих речовин з відпрацьованими газами автомобілів, що призводить до справедливих скарг громадян.

Для покращення ситуації в цьому напрямку та відповідно до вимог Закону України "Про автомобільний транспорт", Постанови Кабінету міністрів України від 29.01.2003 № 139 "Про затвердження Порядку проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування" та статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити умови організації та проведення конкурсів на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м.Коломиї (додається).

2. Уповноважити заступника міського голови В.Тарновецького укладати договори та підписувати дозволи на обслуговування маршрутів переможцям конкурсу.

3. Контроль за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови Тарновецького В.В.


Умови організації та проведення конкурсів на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування м.Коломиї

Загальні положення


1. Ці Умови розроблені відповідно до вимог Закону України "Про автомобільний транспорт", постанов Кабінету міністрів України від 29 січня 2003 року №139 "Про затвердження Порядку проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування", від 18.02.1997р. №176 "Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту" (із змінами), наказу Міністерства транспорту та зв'язку України від 12.04.2007р. №285 "Про затвердження Порядку визначення класу комфортності автобусів, сфери їхнього використання за видами сполучень та режимами руху"-, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 14,05.2007р. за №499/13766 і застосовуються при проведенні конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м,Коломиї, замовником (організатором) перевезень на яких є виконавчий комітет міської ради (далі - Замовник).

Визначення переможця конкурсу

17. Переможцем конкурсу визначається претендент, пропозиції якого відповідають обов'язковим умовам конкурсу та який запропонував послуги, найкращі за якістю і найнижчі за ціною, відповідає кваліфікаційним вимогам до пасажирських перевізників та за оцінкою конкурсного комітету зайняв перше місце. У разі відмови цього претендента договір може бути укладений з претендентом, який зайняв друге місце, У разі відмови претендента, який зайняв друге місце, від укладення договору конкурс вважається таким, що не відбувся.

18. При визначенні переможця конкурсу враховується сумарна оцінка відповідно до кваліфікаційного оцінюючого класифікатора.

Обговорити на форумі