друкувати


Звернення міського голови Ю.ОВЧАРЕНКА до мешканців Коломиї

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-04-22 09:51:11

Щороку кожний християнин з трепетом у серці та радістю в душі готується гідно зустріти Великдень. Звернення до керівників підприємств, установ, організацій, осередків політичних партій, громадських організацій, молоді, органів самоорганізації населення, всіх мешканців міста.

Весна впевнено займає свої позиції, і, незважаючи на турботи, проблеми і безліч нерозв'язаних проблем, у кожного з нас зароджується бажання щось покращити, змінити, відродити і створити. І це природно. Щороку кожний християнин з трепетом у серці та радістю в душі готується гідно зустріти Великдень - свято Воскресіння Ісуса Христа. Наближаючись до цього величного дня, ми намагаємось впорядкувати свої помисли, очистити душу і тіло від скверни, ми прагнемо чистим серцем торкнутися до тієї високої духовності, яку подарував нам Господь.

У ці дні закликаю вас подбати і про свої оселі, і про рідне місто: чисті та охайні подвір'я приватних будинків і двори багатоповерхівок, упорядковані сквери та парки, дитячі та спортивні майданчики, прилеглі території до підприємств, установ, організацій. Всі разом впорядкуймо міські цвинтарі, могили рідних і близьких. Така спільна праця дозволить не лише зробити довкілля красивим і затишним, а й привернути увагу до проблем екології та навколишнього середовища. Адже дуже часто за повсякденними клопотами ми забуваємо про збереження того багатства, яким так щедро нагородила нас природа, з якого черпаємо силу.

Звертаюся до всіх керівників підприємств, установ, організацій, навчальних закладів, військовослужбовців, будинкових комітетів, товариств співвласників багатоквартирних будинків, політичних партій та громадських організацій, мешканців міста докласти всіх зусиль для впорядкування прилеглих територій до підприємств, установ, організацій, будинків.

Дорога учнівська і студентська молоде! Ви є могутнім струменем у здійсненні нових ідей та справ. Вам жити на цій землі. Тому давайте всі разом озеленимо території біля ваших навчальних закладів, приберемо там, де ми навчаємось та відпочиваємо: у парках, скверах, на берегах річок і озер.

Дорогі коломияни! Зробімо все, щоб краєвиди нашого міста тішили око і веселили душу. Пам'ятаймо, що наше писанкове місто - це ворота туристичної Гуцульщини. Подбаймо, щоб воно сяяло чистотою і охайністю. Тоді величне свято Воскресіння Христа зустрінемо з чистими помислами, гарним настроєм та взірцевим благоустроєм рідного міста.

Юрій ОВЧАРЕНКО, міський голова