друкувати


Державтоінспекція Прикарпаття застосовує якісно нові принципи роботи

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-04-14 09:42:41

Вже очевидним є те, що в сучасних умовах виконання будь-якого завдання потребує застосування якісно нових принципів роботи.

У цьому плані розвивається й Державтоінспекція. Учасники дорожнього руху останнім часом не могли не помітити появу обіч дороги даішних автомашин, екіпажі яких працюють з ноутбуками. У цьому ж місці виставляється спеціальний знак, який інформує водіїв про причини зупинки того чи іншого автомобіля.

Як повідомив заступник начальника УДАІ УМВС в області Володимир Бойчук, робота пересувних груп працівників ДАІ – один з елементів комплексних заходів міліції щодо виявлення викрадених автомашин або ж розкриття злочинів, пов’язаних з фактами незаконних заволодінь автотранспортними засобами.

У комп’ютері міститься повна інформація про викрадені автомобілі, в тому числі та, що є у базі Інтерполу. Потужна комп’ютерна програма і сучасний зв’язок дозволяють провести перевірку автомашини і номерів її агрегатів та вузлів за мінімум часу, тож працівники ДАІ розраховують на розуміння своєї роботи з боку автолюбителів. Пересувні групи з ноутбуками дислокуватимуться передусім у той час і в тому районі, де вчинено незаконне заволодіння транспортним засобом. Зрозуміло, що в цьому разі обов’язковій зупинці і перевірці підлягатимуть автомобілі марки і кольору, аналогічних до викраденої машини, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі