друкувати


Про капітальні інвестиції

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-04-14 09:18:11

За попередніми даними, за 2007 р. у розвиток економіки Коломийського району суб'єктами господарювання за рахунок усіх джерел фінансування вкладено 90472 тис. грн. капітальних інвестицій. Найвагомішу частку з них (85%) становлять інвестиції в основний капітал (у капітальне будівництво і придбання машин та обладнання).

Витрати на охорону навколишнього природного середовища і раціональне використання природних ресурсів становили 897 тис. грн. (1% від загального обсягу). Підприємствами та організаціями усіх форм власності і за рахунок усіх джерел фінансування освоєно 7691-5 тис. грн. інвестицій в основний капітал, що на 46,9% більше, ніж у 2006 році.

У промисловість району залучено 5835 тис. грн. інвестицій в основний капітал. В цілому по промисловості, у порівнянні з 2006 роком, обсяги їх зросли на 23%. Приріст обсягів спостерігався у розвиток сільського господарства, мисливства та лісового господарства, будівництва, торгівлі; ремонт автомобілів, побутових виробів та предметів особистого вжитку. Незначні обсяги інвестицій в основний капітал направлені в державне управління, надання комунальних та індивідуальних послуг, діяльність у сфері культури та спорту.

Автор: Марія ОЛЕНЮК, начальник управління статистики у м.Коломиї
Обговорити на форумі