друкувати


В Коломиї відбулося грандіозне шоу – перший регіональний турнір КВН

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-04-03 02:01:12

2 квітня 2008 року в Народному Домі м.Коломиї відбулося грандіозне шоу – перший регіональний турнір КВН.

І нехай шкодують ті хто не відвідав це дійство. Атмосфера на турнірі панувала настільки позитивна, що тільки люди почали заходити до залу, як вже лунав щирий сміх.

Цього дня, щоб взяти участь в боротьбі за "Черес КВН" до Коломиї приїхали справжні корифеї своєї справи, команда "Батяри" (м.Івано-Франківськ); молоді, але досить перспективні, команда "Free - Дом" (м.Чернівці); зовсім не дисципліновані, але в чистій формі і напастованих туфлях, команда "Кадети" (Львів); наповнили сцену приємними очам зеленими кольорами, команда"АбZаЦ" (м.Рівне), ну і звичайно коломийські весельчаки – команда "АіБ".

Гра КВН в цей час, як молодіжний рух, доволі гармонійно поєднала в собі інтелектуально-гумористичні змагання та організацію дозвілля студентства. Тому зал доволі швидко наповнився гурманами сміху, і дійство розпочалося.



Темою гри була "Дуже смішний день". І хоча надворі вже вечоріло, та командам вдалося створити настрій глядачам не тільки на продовження вечора, а на мою думку і на подальший тиждень.

Найважчу і найважливішу роль в цьому вечорі відігравали судді, серед яких були: Зіновій Симчич, Андрій Кирильчук, Руслан Алексіюк, Мирослава Воротняк, Володимир Бойцан та секретар журі Галина Одосій, які уважно слідкували за грою, і старалися не обділити балами ні одну команду.

Першим конкурсом була "Візитка", темою конкурсу, як і годиться початку дня був – "Сніданок".

Як кажуть, першим – найважче, тому найсміливішими були команда "Кадети" з міста Львова. Вийшовши в формі справжніх ліцеїстів, вони продемонстрували публіці справжнього закоханого хлопця, навчили всіх – як дурити таксистів і знову ж таки підтвердили, що весна прийшла. Вдало розпочали турнір, та зарядили зал неабияким позитивом.

Другими на сцену появилася команда "Абзац", вони їхала до нас найдовше, а саме з далекого міста Рівне. Не вийшли – а вискочили, наповнивши сцену яскравими зеленими кольорами. Розпочали виступ, як самі й сказали: "Доволі пафосно". Вдало висміявши сучасну владу, та проінформувавши коломиян про відкриття в їхньому місті нового клубу "Корида" (про який ніхто і не догадувався) – пішли зі сцени, зірвавши оплески публіки.

Наступними з’явилися на сцені коломияни – команда "АіБ". Все ж таки цим хлопцями щось "пороблено". Вкотре не розчарували публіку, та продемонстрували справжній КВН. Публіка із сльозами сміху та бурхливими оваціями проводжала цю команду за куліси.



Далі на сцені з’явилися жителі міста Чернівці, команда – Free-дом. Оповіли публіці легенду про "Джека Пряму-ногу", заглянули в майбутнє і продемонстрували всім відомий McDonalds – якого в Коломиї ще немає... В жартівливому форматі – спонсором команди є "Китайські петарди". Улюблений слоган команди: "Китайські петарди: "Нам все одно – нас мільйони".

Ну і останніми в цьому конкурсі були корифеї сміху, команда "Батяри" з нашого обласного центру Івано-Франківська. Почали хлопці з власного кошторису, а закінчили вибухом на спирт-заводі в місті Городенка. Вони не тільки порадували публіку своїм виступом, а й привезли з собою власні постери, які роздавалися при входів в зал.

Наступним конкурсом була "Розминка". В цьому конкурсі команди задавали питання один-одному, а також відповідали на питання журі. Всі команди чудово справилися з цим завданням, дехто підтягнув середній бал саме в цьому конкурсі. Проявили неабияку смикалку, та швидкість у діях. Темою конкурсу був "Обід".

Останнім та наймелодичнішим був конкурс "Музичне домашнє завдання". В цьому конкурсі мужні "Батяри" оспівали "День студентки в гуртожитку", більше б підходило слово "розклад", хоча насправді його і не було. Як позитивно вийшли, так і в шаленому танці – вийшли зі сцени.

"АіБ" показали на сцені справжнє шоу. В цьому їм допоміг колектив сучасно-естрадного танцю "Ерідан", якому вони висловили щиру подяку. Виконана ними мініатюра "Рок-кафе "Катрін" - була чимось неймовірним. Відобразили на сцені те, що не завжди можна оповісти словами. Думаю всі хто коли-небудь відвідував цей заклад, неабияк посміялися. З ШАЛЕНИМИ оплесками покинули сцену.

"Free-дом". Виступ команди був доволі "сухим". Команда не дотягувала до рівня інших команд, та думаю все в них ще вийде.

Львівські "Кадети" вразили публіку мініатюрами під скрипку, танцями "Чіпа й Дейла" і доволі веселою пісенькою закінчили виступ.

Як каже граматика – "нову сторінку потрібно починати з абзацу" в даному випадку команда "Абзац" закінчувала цей конкурс.



І ось настав момент, коли суддям потрібно було підрахувати бали і визначити переможця.

Бали були наступними:
"АіБ" - 16,2
"Батяри" - 15
"Абзац" - 13,4
"Кадети" - 12,8
"Free-дом" - 11,2

Очевидною була перемога коломиян. Протягом всіх конкурсів вони добре себе показали і здобули омріяну перемогу.

Призи учасникам від "Гостинного Дому" вручала пані Світлана. Головний приз турніру, а це "Черес КВН" команді "АіБ" вручив директор Коломийського Молодіжного центру, пан Руслан Вістовський.

Висловлюємо велику подяку спонсорам, та співорганізаторам, завдяки яким і відбулося це дійство:
Генеральний спонсор "Княжий град"
Пригощав учасників заклад "Штольня"
Подарунки надавав супермаркет "Гостинний дім"

Також подяка співорганізаторам: Комедійному проекту "Фіра танків", ТРК "НТК" та Коломийському Молодіжному Центру.

Надіємося що в Коломиї такі заходи будуть проводитися частіше, і до нас приїжджатимуть нові команди, і сміймося, бо як кажуть сміх – продовжує життя. Хто відвідав це дійство, може впевнено заявити, що він був на СПРАВЖНЬОМУ КВН.

Фоторепортаж про КВН на "Форум Коломиян та їхніх Коломийок"

Автор: Михайло Чикур, Коломия WEB Портал
Обговорити на форумі