друкувати


Платники податків мають змогу отримувати відповіді на запитання в он-лайн режимі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-04-03 12:38:13

Інформаційно-довідковий департамент державної податкової служби України з 31 березня 2008 року розпочав надання відповідей на запитання платників податків з усіх регіонів України. Таким чином було введено в експлуатацію сучасний контакт-центр, який діє в Україні на рівні кращих європейських та світових стандартів і функції якого виконує Інформаційно-довідковий департамент ДПС України.

Тепер платники податків мають змогу отримувати компетентні, чіткі, уніфіковані відповіді в он-лайн режимі щодо застосування податкового законодавства, порядку заповнення податкових декларацій, термінів подання податкової звітності та сплати податкових зобов’язань, а також організації та регламенту роботи органів державної податкової служби.

Відповіді на запитання можна отримати, зателефонувавши за багатоканальним телефонним номером 8 800 501-00-70 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів).

Для створення найбільш зручних умов для платників податків відповіді також надаються факсом та електронною поштою через мережу Інтернет (IDD@STA.GOV.UA).

Зручний режим роботи департаменту (з 8 год. 00 хв. до 20 год. 00 хв., окрім суботи та неділі) дає можливість платникам податків не витрачати час на особисте відвідування податкових інспекцій та, не виходячи з дому чи офісу, отримувати необхідну інформацію, ефективно використовуючи час.

Надання відповідей на запитання платників податків – крок на шляху до реалізації одного із пріоритетних напрямів діяльності Державної податкової адміністрації України: податкова – для платників податків, а не платники для податкової, та до впровадження нових форм та методів роботи з платниками податків.

Серед перших дзвінків, які надійшли до Інформаційно-довідкового департаменту ДПС, був дзвінок від голови Державної податкової адміністрації України Сергія Васильовича Буряка, який переконався у готовності співробітників департаменту надавати якісні та кваліфіковані відповіді платникам податків.

Інформаційно-довідковий департамент ДПС України відвідали також Перший заступник голови ДПА України Вадим Олександрович Кайзерман та заступник голови ДПА України Сергій Іванович Лекарь, повідомляє Сторінка ДПА в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі