друкувати


Новини Коломийщини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-03-31 10:48:41

Відбулося засідання районної комісії по розгляду питань, пов’язаних з встановленням статусу учасника бойових дій ОУН-УПА. Голова комісії М.Мацьків ознайомив присутніх із поданими заявами і документами для встановлення статусу учасника бойових дій і видачі посвідчень двом жителям району.


В селі Молодятин виїзний день прийому (день РДА). Прийом громадян проводив заступник голови райдержадміністрації М.Мацьків. 9 жителів села звернулися по питаннях: земельних, газифікація житлових будівель, якість електропостачання, пенсійне забезпечення, надання грошової допомоги, ремонт доріг та якість хлібо-булочних виробів.


В бібліотеці села Л.Слобідка проведено історичну годину "Гомін далеких віків" до 360-річчя національно-визвольної війни.


На базі Гвіздецької ЗОШ І-ІІІ ст. проведено районний конкурс "Юних швачок та вишивальниць". В конкурсі прийняли участь 48 шкіл району – учні 9 та 10 класів. Метою конкурсу була популяризація вишивки, крою та шиття, відродження народних ремесел нашого регіону, розвитку творчих здібностей учнів. Конкурс складався з теоретичної та практичної частини. Учні показали добру теоретичну підготовку та вдало виконали практичні роботи. Роботи учнів будуть продемонстровані на обласній виставці, що проходитиме у місті Івано-Франківську.


З 17 по 27 березня 2008 року проведено огляд художньої самодіяльності серед загальноосвітніх шкіл району. Огляд присвячений року Степана Бандери та незалежності України. Взяли участь 48 шкіл. Представлено надзвичайно різноманітний репертуар, більша частина номерів була виконана на професійному рівні. У даний час журі підбиває підсумки огляду, вибирає кращі номери для обласного огляду, який відбудеться 21 травня 2008 року, повідомляє прес-служба РДА.

Обговорити на форумі