друкувати


Визначено переможців обласного конкурсу з благоустрою територій

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-03-19 06:38:42

В облдержадміністрації підбито підсумки обласного конкурсу “Населений пункт найкращого благоустрою та підтримки громадського порядку”. Дипломи і грошові винагороди за перше місце вибороли: місто Яремче (30 тисяч гривень), селище Печеніжин (20 тисяч гривень) і село Верхній Вербіж Коломийського району (15 тисяч).

Друге місце і 20 тисяч гривень за благоустрій своїх територій здобули: місто Калуш (20 тисяч гривень), селище Гвіздець Коломийського району (15 тисяч гривень) і село Старий Угринів Калуського району (10 тисяч гривень).

15 тисяч гривень отримає за третє місце в конкурсі місто обласного значення Болехів, селище Отинія Коломийського району область нагородить 10 тисячами гривень, село Нижній Струтин Рожнятівського району розбагатіє на 15 тисяч гривень.

Відзначено “позитивну роботу з благоустрою” сіл Верхній Ясенів Верховинського району, Рашків Городенківського і Старі Кути Косівського районів.

Для участі у Всеукраїнському конкурсі “Населений пункт найкращого благоустрою та підтримки громадського порядку” скеровано матеріали міст: Івано-Франківська (серед населених пунктів другої , Калуша (третя категорія), Яремче ( четверта категорія), селища Печеніжин Коломийського району (п’ята категорія) і села Верхній Вербіж Коломийського району (шоста категорія).

Головам Галицької, Надвірнянської, Рогатинської, Тисменицької, Тлумацької райдержадміністрацій вказано на невиконання постанови Кабміну від 2003 року “Про організацію щорічного Всеукраїнського конкурсу “Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку” - вони не забезпечили участь у конкурсі в жодній категорії населених пунктів, повідомляє прес-служба голови обласної ради.

Обговорити на форумі