друкувати


Конкурс на заміщення вакантних посад

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-03-17 10:03:36

Коломийський міський голова відповідно до ст. 10 Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування" оголосив конкурс на заміщення вакантних посад:

- головного спеціаліста відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради;

- головного спеціаліста відділу архітектури та містобудування міської ради.


Вимоги до кандидатів: на посаду головного спеціаліста відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами - повна вища освіта; за освітньо-професійним рівнем спеціаліст, магістр; володіння комп’ютером; досвід роботи в правоохоронних органах або на військовій службі; стаж праці не менше 5 років; на посаду головного спеціаліста відділу архітектури та містобудування - повна вища освіта; за спеціальністю архітектура; за освітньо-професійним рівнем спеціаліст, магістр; стаж праці за фахом не менше 5 років.

Згідно з чинним порядком щодо заміщення вакантних посад конкурсанти складають у письмовій формі (на спеціальному аркуші) іспити на знання Конституції України, законів України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про службу в органах місцевого самоврядування", "Про боротьбу з корупцією , а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень.

Документи на конкурс приймають протягом місяця з дня опублікування оголошення за адресою: м.Коломия; проспект Грушевського, 1; каб. №5; тел. 27662.

Обговорити на форумі