друкувати


"100 кращих товарів України" у 2008 році

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-03-12 11:12:37

Івано-Франківська облдержадміністрація та ДП "Івано-Франківськстандартметрологія" повідомляють, що до 15 березня 2008 року триває прийом заявок на участь у регіональному етапі Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) - "100 кращих товарів України".

Нагадаємо, що цей конкурс є національним та єдиним державним конкурсом в Україні і проводиться щорічно на загальнодержавному та регіональному рівні.

Метою проведення Конкурсу є об`єднання зусиль, спрямованих на поліпшення якості та конкурентоспроможності вітчизняної продукції (товарів, робіт, послуг), сприяння впровадженню на підприємствах України сучасних методів управління якістю та задоволенню потреб і очікувань споживачів.

Основними завданнями Конкурсу є:

- визначення на конкурсній основі кращих зразків української продукції (товарів, робіт, послуг);
- сприяння виробництву високоякісної й конкурентоспроможної вітчизняної продукції (товарів, робіт, послуг), насичення якісною продукцією ринків України, задоволення потреб та очікувань споживачів,
- підтримки ініціатив і зусиль товаровиробників щодо поліпшення якості продукції (товарів, робіт, послуг);
- створення сприятливих умов щодо розробки та впровадження на підприємствах, в організаціях та установах України систем управління якістю, систем екологічного управління, а також інших сучасних систем управління;
- поширення та пропагування досвіду підприємств та організацій, які виробляють якісну продукцію (товари, роботи, послуги);
- підвищення інформованості органів влади, підприємств (організацій), громадських організацій, засобів масової інформації та населення щодо якісної вітчизняної продукції (товарів, робіт, послуг) та її виробників.

Щороку переможці регіонального етапу конкурсу стають учасниками загальнодержавного етапу. Слід зазначити, що кожного року підприємства Івано-Франківської області гідно представляють наш регіон - визнаються переможцями. Зокрема, переможцями Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт послуг) – «100 кращих товарів України» у 2003 році стали СП "Тикаферлюкс", ЗАТ “Завод ТОС "Барва", Продовольча компанія "Екопродукт", у 2004 році – ТзОВ "Фірма "Надія", ДП "Івано-Франківськстандартметрологія", у 2005 році – ТОВ "Карпатнафтохім", у 2006-2007 роках – база відпочинку "Карпати" та ТОВ "Карпатнафтохім".

У 2008 році в рамках Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт послуг) – «100 кращих товарів України»на регіональному та загальнодержавному етапах визначаються кращі види продукції (товарів, робіт, послуг) за наступними номінаціями:
- продукція;
- роботи та послуги.

Номінація "Продукція" поділяється на групи:
- продовольчі товари;
- промислові товари для населення;
- товари виробничо-технічного призначення.

Особливістю цьогорічного конкурсу є оцінювання широкого спектру послуг та робіт у різних сферах.

Зокрема, у номінацію " Роботи та послуги" включаються:
- фінансові та банківські послуги;
- послуги громадського харчування (їдальні, бари, кафе, ресторани);
- побутові послуги;
- послуги страхування;
- туристичні та готельні послуги;
- комунальні послуги;
- медичні послуги;
- послуги з навчання;
- концертно-театральні послуги;
- консалтингові та ін.

Цього року вводиться додаткова нагорода "Краща питна вода" у розрізі номінацій:
- "Продукція" – для "фасованої води"
- "Роботи та послуги" – для "централізованого господарсько-питного водопостачання"

За додатковою інформацією просимо звертатись: ДП «Івано-Франківськстандартметрологія» м.Івано-Франківськ,вул. Вовчинецька, 127; тел. (0342) 78-65-96; тел./ф. (03422) 3-02-00; E-maildcsms@if.ukrtel.net

А зі змістом документів Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) – “100 кращих товарів України” у 2008 році можна ознайомитись на сайті ДП «Івано-Франківськстандартметрологія» www.ifdcsms.com.ua, повідомляє БРІЗ.

Обговорити на форумі