друкувати


Великі платники податків Прикарпаття збільшують сплату платежів до бюджету

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-03-05 02:18:45

В області особлива увага приділяється діяльності великих платників податків, координації роботи структурних підрозділів ДПА в області по виконанню пріоритетних напрямків роботи в частині покращення адміністрування податків та зборів. Проводиться моніторинг діяльності 38 суб’єктів господарювання, які відносяться до категорії великих платників податків у відповідності до вимог «Порядку обліку платників податків, зборів (обов’язкових платежів)», затвердженого наказом ДПА України від 19.02.1998р. № 80 (із змінами і доповненнями).

В січні-лютому поточного року великими платниками області до бюджетів всіх рівнів мобілізовано 72,7 млн.грн. платежів та зборів, в тому числі до державного бюджету – 61,4 млн.грн. /за оперативними звітними даними/.

За підсумками подання звітності з податку на прибуток за 2007 рік 20 суб’єктів господарювання збільшили рівень податкового навантаження по податку на прибуток порівняно з минулорічним періодом, сплачено податку на прибуток в 2008 році на 5,0 млн.грн. (на 59 відсотків) більше показника збору за січень-лютий 2007 року.

За підсумками поданої в поточному році звітності з податку на додану вартість 13 великих платників збільшили показник податкового навантаження порівняно з аналогічним періодом минулого року. Показник збору податку на додану вартість в 2008 році зріс на 1,3 млн.грн. (на 6 відсотків) порівняно з минулорічним періодом, повідомляє Сектор організації роботи з великими платниками податків ДПА в області.

Обговорити на форумі