друкувати


Граничний тариф на перевезення пасажирів автобусами 0,14 гривні

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-03-04 12:00:11

Голова ОДА Микола Палійчук видав розпорядження "Про тарифи на перевезення пасажирів автобусами, що працюють у звичайному режимі руху, в приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні", де сказано:

"1. Затвердити граничний тариф на перевезення пасажирів автобусами, що працюють у звичайному режимі руху, в приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні в розмірі 0,14 грн. за виконання одного пасажирокілометра без врахування податку на додану вартість, страхового та станційного зборів.

2. Вартість проїзду пасажирів автобусами цих же маршрутів встановлюється за тарифними зонами, визначеними згідно з наказом Міністерства транспорту і зв’язку України від 25.05.2006 р. № 503 «Про затвердження типових форм квитків на проїзд пасажирів і перевезення багажу на маршрутах загального користування», зареєстрованим у Мін’юсті України..."

Контрольним службам області доручено "здійснювати контроль за формуванням та застосуванням суб’єктами господарської діяльності всіх форм власності тарифів на ці перевезення".

Джерело: Галичина
Обговорити на форумі