друкувати


В Україні оголошено Міжнародний конкурс з українознавства

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-03-03 05:29:54

Міністерство освіти і науки України, Науково-дослідний інститут українознавства МОН України та Міжнародна асоціація "Україна і світове українство" оголошують про проведення 26-28 березня 2008 року Міжнародного конкурсу з українознавства.

Конкурс проводиться в номінаціях:

- конкурс для учнів середніх загальноосвітніх навчальних закладів усіх рівнів та форм власності України і зарубіжжя (очна форма);

- Інтернет-олімпіада для учнів з обмеженими фізичними можливостями та тих, які не мають змоги приїхати на конкурс.

З Положенням Міжнародного конкурсу з українознавства та іншими нормативними документами можна ознайомитися на сайті http://rius.kiev.ua/konkurs.html Науково-дослідного інституту українознавства МОН України.

Заявки на участь у конкурсі та письмові творчі роботи необхідно подати до 5 березня 2008 року на адресу: 01135, Київ, вул. Ісаакяна, 18, Науково-дослідний інститут українознавства МОН України (з позначкою "Міжнародний конкурс з українознавства"). У заявці необхідно надати такі відомості: країна конкурсанта, прізвище, ім'я, по-батькові, місце навчання, назва школи, клас, поштова адреса, телефон, електронна адреса, повідомляє Освiтнiй портал.

Обговорити на форумі