друкувати


Кохалася берізонька із березнем...

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-02-15 05:18:33

Уже традицією стало святкувати День закоханих в центральній районній бібліотеці. Ініціатори – працівники бібліотеки, віддаючи увесь професійний потенціал, стараються якомога глибше передати молоді почуття, пережиті в труднощах і радостях. Ось і цього разу студенти охоче слухали вірші поета-лірика Михайло Слободяна, який був гостем на святі.

Чарували співучістю українських пісень юні виконавці, методист райвідділу культури і туризму райдержадміністрації Василь Свищук, а про християнського проповідника Валентина, якого посадили у в'язницю за віру й засудили на страту через таємне вінчання всіх охочих, цікаво розповідали працівники бібліотеки Руслана Ониськів, Ігор Косовчич і Микола Кавацюк.

Бібліотекарі майстерно вплели в сценарій циркові виступи, а також зуміли розгорнути особисті вірші учнів і студентів.

"Ми збагатилися сьогодні морально й духовно, багато взяли для себе і свої коханих!" - ділилися враженнями дівчата й хлопці. Тримаючись за руки, дарували одне одному валентинчиків, загадково посміхаючись.

Коротке резюме підвела головний спеціаліст відділу з питань внутрішньої політики апарату райдержадміністрації Галина Дрібнюк, яка побажала молоді пам'ятати про чисті світлі почуття не лише в День закоханих, а щодня, повідомляє прес-служба РДА.

Обговорити на форумі