друкувати


Звіт про діяльність виконавчих органів Коломийської міської ради у 2007 році

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-02-13 08:17:48

Шановна коломийська громадо! Відповідно до пункту 9 статті 26, пункту 6 статті 42 та пункту 1 статті 75 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" подаємо звіт про діяльність виконавчих органів Коломийської міської ради у 2007 році.

Обравши у позаминулому році міського голову, депутатів міської ради, які згодом сформували виконавчі органи, громада доручила нам бути виразником її колективної волі. Наказ даний нам громадою звучить однозначно – працювати на поліпшення життя мешканців міста. Цим наказом ми і керуємося у повсякденній роботі.

Відповідно до чинного законодавства основні питання, що стосуються життєзабезпечення міста, законних прав, свобод та інтересів громадян, розглядаються та вирішуються на пленарних засіданнях міської ради та засіданнях її виконавчого комітету. З метою прийняття відповідних рішень виконавчий комітет, відділи і управління міської ради у 2007 році підготували і подали на розгляд міської ради понад 600 питань. Серед найважливіших - це Програми соціально-економічного і культурного розвитку міста, охорони навколишнього природного середовища, правової освіти населення, сприяння соціальному становленню та всесторонньому розвитку молоді, реабілітації інвалідів по зору, розвитку і функціонування української мови, поліпшення життєзабезпечення ветеранів війни та жертв нациських переслідувань і інші. Розглядалися питання про хід виконання раніше прийнятих програм щодо розвитку культури і туризму, реформування житлово-комунального господарства, профілактики злочинності. Затверджено Правила благоустрою і утримання території міста.

Виходячи з того, що згідно закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", основною формою роботи виконавчого комітету є його засідання, у звітному періоді проведено 18 засідань, на яких прийнято 436 рішень, задоволено 395 клопотань підприємств, установ і організацій та понад 1,5 тис. звернень громадян. Крім того розглянуто такі важливі питання як хід виконання програми соціально-економічного і культурного розвитку та бюджету міста, стану оплати праці, роботи із зверненнями громадян, організації літнього оздоровлення дітей, оптимізації мережі закладів освіти, виконання заходів з енергозбереження та впровадження енергозберігаючих технологій та інші.

Прочитати звіт ... [PDF, 391 kB]