друкувати


"Податки очима дітей – 2008"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-02-01 10:00:56

ДПС України розпочала перший етап Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості "Податки очима дітей – 2008".

З метою формування податкової культури у підростаючого покоління – майбутніх платників податків Державна податкова адміністрація України розпочала Всеукраїнський конкурс дитячої творчості "Податки очима дітей –2008".

Виховну роботу з молоддю щодо усвідомлення ними важливості сплати податків, методом проведення Всеукраїнського конкурсу "Податки очима дітей" ДПА України розпочала ще з 2001 року. У минулому році традиції були відновлені та за сприяння Центральної Ради Всеукраїнської профспілки працівників ОДПС та Асоціації платників податків України ДПА України організувала і провела Всеукраїнський конкурс дитячої творчості "Податки очима дітей – 2007". В ньому взяло участь понад 30,7 тис. творчих робіт дітей, тоді як на початку запровадження конкурсу – лише 2,5 тис. художніх доробків.

Торік конкурс було реформовано. А саме – окрім художніх творів дітей, до участі у конкурсі направлялися вироби декоративно - прикладного мистецтва та літературні твори.

Переможців конкурсу на всіх етапах (районний, обласний та всеукраїнський) було відзначено цінними подарунками. Переможці останнього етапу, також отримали в подарунок путівку до ДОЦ "Маяк", який знаходиться на узбережжі чорного моря в АР Крим. Додаткові подарунки від партнерів конкурсу отримали діти – учасники конкурсу з числа соціально незахищених верств населення.

У фінальній частині конкурсу відбувся святковий концерт та урочисте відкриття виставки творчих робіт дітей "Податки очима дітей – 2007". Виставка тривала протягом шести тижнів, яку мали змогу відвідати усі бажаючі.

За відгуками громадськості та мас-медіа, конкурс проведено на високому, професійному рівні. Також схвальні відгуки надійшли від батьків, вчителів та учасників конкурсу.

Отже, запрошуємо усіх бажаючих прийняти участь у Всеукраїнському конкурсі "Податки очима дітей – 2008".

За більш детальною інформацією та довідками, звертайтеся до органів державної податкової служби за місцем проживання, повідомляє ДПА в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі