друкувати


На Коломийщині сільські голові звітують перед виборцями

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-01-29 03:12:58

Перед виборцями звітували сільські голови сіл Малий Гвіздець, Шепарівці та П'ядики.

У Малому Гвіздці до початку перед запрошеними виступили представники Асоціації Економічного Розвитку Коломийщини Микола Савчук та юрист Віталій Галайчук, які ознайомили з презентацією в рамках проекту "Гідна Україна". Було надано також безкоштовні юридичні консультації. Основні питання, висвітлені сільським головою: освітлення центральної частини села, ремонт доріг, аварійний міст та інше. Участь у заході взяло понад ста осіб. Був присутній голова районної ради Дмитро Неміш та журналісти.

В селі П'ядики основними питаннями були утилізація сміття та ремонт доріг. Напередодні відбувся концерт. Участь взяло понад 200 осіб.

Мешканців с.Шепарівці турбує стан довколишнього середовища. Сільський голова закцентував увагу на виготовленні технічної документації будівництва Народного дому в селі, берегоукріплення ріки Прут та відкриття додаткових маршруток для перевезення пасажирів. На звіт прийшло понад 80 мешканців села. Перед громадою виступив керівник апарату райдержадміністрації Михайло Беркещук, який звернув особливу увагу на ініціативах Президента України, їхню актуальність та виконання документу службами райдержадміністрації, повідомляє прес-служба РДА.

Обговорити на форумі