друкувати


На Коломийщині розпочались творчі звіти

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-01-22 03:00:31

В селі Воскресинці відбувся літературний вечір, присвячений Дню Соборності України, в якому взяло участь близько ста осіб. З доповіддю виступив сільський голова Любомир Білейчук. З привітальним словом до громади звернувся заступник голови РДА Богдан Болюк та районні депутати. Після святкового концерту пан Болюк привітав столітню жительку Воскресинців Катерину Гринюк, вручив ювілярці пам'ятну вітальну адресу. Сільський голова вручив грошову премію і квіти.

В селі Фатівці відбувся творчий звіт перед населенням, до початку якого перед громадою прозвітував сільський голова. Був присутній перший заступник голови РДА Степан Стасюк, працівники відділу культури і туризму. Основними питаннями було відкриття цвинтаря, земельні питання та організація повернень ощадвкладів на місцях.

В селі Кропивище відбувся звіт сільського голови та творчий звіт перед населенням. Були присутні голова РДА Михайло Вінтоняк, голова районної ради Дмитро Неміш. Питання: рестраврація дитячого садочка, ремонт доріг та транспортне перевезення. Взяло участь 130 мешканців села.

У бібліотеках району проходять історичні та літературні години, присвячені Дню Соборності України, повідомляє прес-служба РДА.

Обговорити на форумі