друкувати


День соборності України відзначили у ФОСК "Прикарпаття"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-01-21 10:06:27

У залі ФОСК "Прикарпаття" відбулися цікаві змагання, присвячені Дню соборності України за участю священнослужителів Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ, сільських голів району та депутатів районної ради. Змагання проводилися з чотирьох видів.

У міні-футболі перше місце посіла команда Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ. Другими стали депутати фракції "Наша Україна", команду яких очолював голова райдержадміністрації Михайло Вінтоняк, а у матчі за третє місце команда фракції БЮТ здолала опір збірної голів сільських рад.

Серед шахістів найсильнішими були сільський голова Княждвора Дмитро Чорний і депутат райради, нашоукраїнець Ярослав Бакай. Вони й розділили перше-друге місця.

Бютівець Василь Свірнюк не мав собі рівних за тенісним столом.

Перше місце на волейбольному майданчику посіла команда депутатів фракції БЮТ, яка у фіналі переграла команду "Нашої України", а в матчі за третє місце збірна сільських голів тільки на тай-брейку з рахунком 18: і 6 вирвала перемогу у волейболістів Коломийсько-чернівецької єпархії УГКЦ. За підсумками чотирьох видів змагань перше місце і перехідний кубок виграла команда депутатів районної ради з фракції "Блок Юлії Тимошенко", друге місце — за депутатами з "Нашої України", третє — у команди Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ, яку очолював владика Миколай.

Спартакіада завершилася спільним колядуванням усіх учасників та домовленістю про проведення подібних змагань щороку.

Автор: Василь БУДЖАК, "Вільний голос"
Обговорити на форумі