друкувати


Публічне обговорення

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-01-18 01:17:48

15 січня 2008 року в бізнес-центрі відбулося публічне обговорення результатів соціологічного дослідження, яке торік з 21 по ЗО грудня організувала Асоціація економічного розвитку Коломийщини в рамках проекту "Оцінка якості державних послуг в сфері підприємницької діяльності в місті Коломиї". Опитування охопило 472 суб'єктів підприємницької діяльності.

Про результати розповів керівник проекту Мирослав Оліградський. Він представив кількісну інформацію про оцінку якості послуг, які надають органи місцевої влади у сфері підприємництва, зробив їхній порівняльний аналіз із висновками з кожного блоку запитань.

В обговоренні взяли участь 42 представники від зацікавлених сторін. Бізнес тут презентували підприємці та керівники підприємств (юридичні особи); органи влади - депутати, керівники відділів й управлінь, представники дозвільних служб Коломийської міської ради; громадськість - активісти громадських та політичних організацій та засоби масової інформації.

Велику зацікавленість викликала праця в групах, де кожен учасник мав змогу самостійно охарактеризувати рівень задоволеності СПД підприємницьким середовищем у місті, виставити оцінку якості послуг у сфері підприємницької діяльності та стану корупційних проявів, а також запропонувати свій погляд на покращення ситуації. Результати узагальнили. Кожна з груп робила презентацію, що засвідчили також актуальність порушеної проблеми.

Проект "Оцінка якості державних послуг в сфері підприємницької діяльності в місті Коломиї" реалізують від жовтня 2007 до квітня 2008 року в рамках всеукраїнського проекту "Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні "Гідна Україна", що виконує компанія Менеджмент Систем Інтернешнл (МSІ, США) у партнерстві з українськими організаціями за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USАID).

Джерело: "Коломийський вісник"
Обговорити на форумі