друкувати


Активність правоохоронців спричинила до подорожчання наркотичної сировини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-01-14 05:34:44

Ціни на наркотичні засоби на так званому чорному ринку на Івано-Франківщині дедалі зростають, і ця тенденція щоразу підтверджується після чергової успішної операції правоохоронці у боротьбі з реалі заторами наркотиків. Якраз втручання оперативників у незаконні наркооборудки спричинило до того, що, до прикладу значно обмілів підпільний ринок марихуани.

Нещодавно на ньому з’явився новий «гравець», але це не стало таємницею для співробітників підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків. До способу життя і джерел заробітків юнака міліціонери придивлялися кілька днів, щоб напевне переконатися у своїх припущеннях. Злочинну діяльність студента одного з івано-франківських професійних училищ задокументували відповідно до всіх процесуально-правових вимог. Насьогодні правоохоронці встановили більшість осіб, що були клієнтами реалізатора наркотиків. Щодо, власне, 17-річного хлопця, то його також затримали, що називається, з наявним. Під час затримання у нього було вилучено 10 поліетиленових мішечків з зіллям. У кожному пакуночку містилося по 0,7 грама марихуани. Водночас вилучено чималеньку суму грошей та іноземної валюти.

За повідомленням начальника ВБНОН УМВС в області Романа Чекмарьова, розфасовану на 30 мішечків марихуану , а також гроші, виручені фігурантом за збут наркотиків, правоохоронці виявили й удома студента. Понад те, у процесі подальших оперативно-розшукових заходів було встановлено джерело походження наркотичної сировини. Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання родички затриманого, що мешкає в сільському населеному пункті Тлумацького району, міліціонери знайшли 850 грамів марихуани. Встановлено, що рослини конопель вирощені на грядці поблизу лісового масиву. Підозрюваного у збуті наркотичних засобів взято під варту.

Джерело: УМВС України в Iвано-Франкiвськiй областi
Обговорити на форумі