друкувати


Міліцію Прикарпаття очолив новий керівник

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-01-11 04:26:47

10 січня на зустрічі з керівним складом прикарпатської міліції перший заступник Міністра внутрішніх справ України Михайло Клюєв представив особовому складу нового керівника УМВС України в Івано-Франківській області. Згідно з наказом Міністра від 9 січня, міліцію Прикарпаття очолив генерал-майор міліції Василь Кузнєцов. Варто зазначити, що Василь Станіславович вже має практичний досвід на цій посаді, адже з лютого 2005 і до січня 2007 року керував цим територіальним управлінням.

Під час офіційного представлення нового керівника перший заступник Міністра внутрішніх справ Михайло Клюєв від імені Міністра подякував полковнику міліції Іванові Струку за добросовісну службу в організації роботи прикарпатської міліції і повідомив, що його досвід і професійні якості будуть затребувані на новій посаді. Своєю чергою генерал Василь Кузнєцов подякував до довіру і підтримку, а також запевнив, що основні завдання , які ставляться Міністром і Президентом, виконуватимуться у повному обсязі. «Я знаю цей колектив, він в основному здоровий, а тому різких кадрових змін не буде. Щоправда, працюватимуть тільки ті, хто не має за собою негативного «шлейфу» і не заплямував себе в очах громадськості», - пообіцяв генерал Василь Кузнєцов.

Відразу після офіційної частини новий керівник прикарпатської міліції зустрівся з представниками центральних та регіональних засобів масової інформації. Він пообіцяв, що міліція краю в своїй діяльності буде відкритою і прозорою для населення. Серед пріоритетних напрямків діяльності – спрямування усіх зусиль на поліпшення ситуації на автошляхах області, профілактична робота щодо недопущення скоєння «побутових» тяжких злочинів, активізація боротьби з наркоманією, особливо в напрямку протидії незаконному поширенню медпрепаратів психотропної дії.

Джерело: ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі