друкувати


Конкурс на заміщення вакантних посад

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-01-11 03:37:00

Коломийський міський голова відповідно до ст. 10 Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування" оголосив конкурс на заміщення вакантних посад:

- заступника начальника, головного інженера відділу управління комунальним майном;

- начальника підвідділу з питань роботи житлово-комунальних підприємств відділу управління комунальним майном;

- головного спеціаліста відділу управління комунальним майном (3 посади);

- спеціаліста 1 категорії відділу управління комунальним майном (3 посади);

- головного спеціаліста юридичного відділу;

- спеціаліста 1 категорії управління освіти.

Вимоги до кандидатів: на посади заступника начальника, головного інженера; начальника підвідділу; головного спеціаліста (3 посади); спеціаліста 1 категорії відділу управління комунальним майном (3 посади) - вища технічна або інженерно-текономічна освіта за освітньо-професійним рівнем спеціаліст, магістр, володіння комп'ютером, стаж праці не менше 3 років; на посаду головного спеціаліста відділу юридичного відділу - вища освіта за спеціальністю правознавство, володіння комп'ютером, досвід роботи за фахом в органах місцевого самоврядування; на посаду спеціаліста 1 категорії управління освіти - вища педагогічна освіта за освітньо-професійним рівнем спеціаліст, магістр, володіння комп'ютером, педагогічний стаж не менше 3 років.

Згідно з чинним порядком заміщення вакантних посад конкурсанти складають у письмовій формі (на спеціальному аркуші) іспити на знання Конституції України, законів України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про службу в органах місцевого самоврядування", "Про боротьбу з корупцією", а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень.

Документи на конкурс приймають протягом місяця від дня опублікування оголошення за адресою: м.Коломия, просп. Грушевського, 1, каб. №5, тел.: 2-76-62.

Джерело: "Коломийський вісник"
Обговорити на форумі