друкувати


Семінар "Про децентралізацію в цілому та об’єднання громад"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-10-20 01:45:40

У рамках співпраці Проекту USAID ДІАЛОГ, який реалізується Асоціацією міст України та програми IREX" "БІБЛІОМІСТ у регіонах розпочато серію інформаційних семінарів, спрямованих на роз’яснення сутності децентралізаційних реформ та переваг об’єднання територіальних громад.

15 жовтня 2015 року у приміщенні читального залу Коломийської центральної районної бібліотеки відбувся інформаційно

роз’яснювальний семінар "Про децентралізацію в цілому та об’єднання громад зокрема". Організаторами зустрічі виступили Офіс реформ в

Івано-Франківській області та Івано-Франківська обласна універсальна наукова бібліотека ім. І.Франка, яку представляла директор, заслужений працівник культури України, Людмила Бабій.

Семінар зібрав у читальній залі представників апарату райдержадміністрації, економістів, фінансистів, працівників соціальної сфери,

освітян, медиків, бібліотечних працівників, сільських голів, ЗМІ.

Спікер заходу, кандидат філософських наук, заслужений економіст України, експерт Офісу реформ в Івано-Франківській області Ярослав Ілліч Арабчук. Використовуючи мультимедійну презентацію, він детально поінформував учасників зустрічі про цілі і завдання реформи децентралізації. Також присутні у залі мали змогу переглянути фільм "Час робити великі зміни! Про реформу, яку всі бояться і без якої ніяк!".

По завершенні заходу, директор бібліотеки Орина Бирчак, подарувала гостям книгу "Коломийщина".

Джерело: Коломийська РДА