друкувати


На Франківщині чоловік намагався зарізати жінку

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-09-22 12:25:55

Коломийські правоохоронці затримали підозрюваного у нанесенні тілесних ушкоджень 39- річній коломиянці.

 

До міліції зателефонувала невідома особа, яка повідомила про те, що на одній із вулиць міста у власному помешканні виявлено жінку із тілесними ушкодженнями, інформує Фіртка з посиланням на прес-службу УМВС України в області.

 

На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група. Вже через кілька годин, міліціонери встановили обставини, які передували цій події.

 

Між 39-річною жінкою та її знайомим 56-річним чоловіком стався словесний конфлікт, пiд час якого останній кухонним ножем наніс господині кілька ударів в область шиї та живота.

 

Свою причетність до злочину чоловік не заперечував. Крім того, правоохоронці,під час огляду місця події в автомобілі затриманого, виявили та вилучили кухонний ніж, яким було скоєно злочин.

 

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України "Умисне тяжке тілесне ушкодження",за які законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Наразійого повідомлено про підозру та затримано в порядку статті 208 КПК України.

Джерело: Фіртка