друкувати


У новий навчальний рік з оновленим спортзалом

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-08-13 06:51:34

Коломийська ЗОШ №6 розпочне навчальний рік із оновленим спортзалом. Ми вже розповідали читачам про те, що приміщення, в якому діти займаються фізкультурою потребувало капітального ремонту.

Приміщення перебувало у жахливому стані, воно не опалювалось, захисні решітки давно потребували заміни, зі шпарин у вікнах задував холодний вітер. Старі двері ледь зачинялися, в деяких місцях навіть з’явились глибокі тріщини. Батьки скаржились на жахливі умови. Вони хвилювалися за здоров’я своїх дітей: "Ми розуміємо, що коштів немає, але страшно уявити, як у такому приміщенні проходили уроки фізичного виховання!"

Допоміг вирішити проблему з ремонтом депутат міської ради фракції "ВО Батьківщина" Сергій Федчук. Як він сказав: "До мене звернулись дирекція школи та батьківський комітет із проханням допомогти. Уроки повинні проходити у комфортних умовах. Спорт – запорука здорової та сильної нації, тому ремонт спортзалу став нагальною потребою". Завдяки співпраці Сергія Федчука з обласними депутатами фракції "ВО "Батьківщина", були виділені кошти не тільки з міського, але й з обласного бюджету.

Ремонт тривав упродовж літніх канікул. Наразі роботи в одному залі завершені. Решітки та прожектори, які були закуплені, встановлені. Також встановлені і нові двері. Старі дерев’яні вікна замінені на енергозберігаючі. Підлога цикльована, стіни побілені. Після оновлення спортзал нарешті став придатним до занять. Дирекція та батьківський комітет дуже задоволені результатом. Нарешті проблему вирішено й уроки відбуватимуться у відповідних умовах. Проте й це не кінець. "Планується також ремонт роздягалень та ще одного спортзалу", - розповідає Сергій Федчук, - "Якщо вже розпочали роботу, то потрібно зробити її до кінця"

Таким чином школа отримує не тільки оновлені спортзали, але й роздягальні. Батьки спокійні: діти будуть займатися фізкультурою у комфортних умовах.

Автор: Яна Букреєва