друкувати


На Коломийщині з початку року видано понад 3 тисячі реєстраційних номерів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-07-09 03:45:29

Протягом першого півріччя поточного року у Центрі обслуговування платників Коломийської ОДПІ громадянам видано 3057 реєстраційних номерів облікової картки платника податків. Зокрема за червень таких номерів видано понад 600. Про це повідомив в.о. начальника Коломийської ОДПІ ГУ ДФС в Івано-Франківській області Іван Кирик.

За даними відділу IТ та обліку платників податків чимала кількість відповідних довідок за даний період видавалась у зв’язку з внесенням змін до облікових даних мешканців міста та району. Крім цього, одержали ідентифікаційний номер також діти, які отримали спадок та учні для складання зовнішнього незалежного оцінювання.

Звертаємо увагу, що за бажанням громадяни можуть відмовитися від реєстраційного номера. Тоді у паспорті платників роблять відповідну відмітку, після чого вони мають право здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта. Облік таких фізичних осіб – платників ведеться в окремому реєстрі Державного реєстру, а саме за прізвищем, ім’ям, по батькові та серією і номером паспорта.

Шановні жителі Коломийщини! Нагадуємо, що у разі зміни облікових даних, які вносяться до облікової картки платника податків з метою збору персональних даних у Державному реєстрі фізичних осіб (паспортних даних: зміни прізвища, або місця проживання), необхідно протягом місяця повідомити про це територіальний орган ДФС для внесення відповідних змін. Звертайтеся у ЦОП за адресою: м. Коломия, вул. Хмельницького, 3, віконечко №4 "Присвоєння та видача реєстраційного номера облікової картки".

Джерело: Прес –служба Коломийської ОДПІ