друкувати


Коломийські боксери знову привозять нагороди

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-06-23 05:36:40

13-річний коломиянин Ярослав Михалушко привіз додому перемогу на Чемпіонаті України з боксу серед юнаків. Змагання відбувались в Ужгороді. Участь брали 300 молодих боксерів з усієї України, проте наш спортсмен виявився найкращим.

Боксом Ярослав займається 2 роки. Задля перемоги тренувався по 2 рази на день 6 днів на тиждень. Хлопець навчається у ЗОШ №4. Напружене життя варте того, адже метою юнака завжди була перемога. Тренер боксера, Тарас Степанюк, одразу помітив потенціал хлопця, тому і запропонував жорсткіший графік тренувань, і не помилився. Численні нагороди хлопця є яскравим доказом цього.

На Чемпіонаті України Коломию представляли 5 боксерів. Окрім Ярослава нагороди отримали і брати Микитюки, вони вибороли бронзу. Три нагороди на одному змаганні - дуже хороший показник, вважає тренер, проте зупинятись на досягнутому не збираються.

Іван Данилишин, заслужений тренер з боксу та співзасновник ГО «Фонд пам’яті Андрія Федчука», зазначає, що після проведених чемпіонатів необхідно забезпечити юних боксерів оздоровленням, а літо – це найкращий час для цього. Окрім відпочинку, на базі будуть проводитись і тренування молодих спортсменів.

Наразі коломийські боксери почали активну підготовку до Чемпіонату Європи з боксу.

Автор: Яна Букреєва