друкувати


Запрацював сайт для конкурсних робіт логотипу міста

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2015-06-23 05:23:44

Як повідомляє керівник проекту та активіст Коломийської МПО "ВО "Батьківщина" Назарій Романенчук, вже функціонує сайт, на якому можна розмістити електронні версії конкурсних робіт логотипу міста.

На сайті розміщені, як приклади, логотипи інших міст України. Також можна ознайомитись з коментарями коломиян щодо ідеї конкурсу, прочитати статті в пресі про ідею створення логотипу Коломиї. Конкурсанти мають можливість ознайомитись з умовами конкурсу, які розписані чітко та доступно, а відвідувачі сайту можуть переглядати вже подані роботи. Також є контактні дані організаторів, якщо виникнуть питання стосовно конкурсу.

Для того, щоб взяти участь необхідно зареєструватись на сайті (див. - Долучитися). Треба заповнити коротку анкету – вказати прізвище та ім’я, електронну адресу та завантажити роботу. Брати участь можуть усі охочі. Немає вікових обмежень. Якщо робота не є в електронному варіанті, а на папері, то занести її можна за адресою: м. Коломия, вул. Чорновола 49 (2-ий поверх). Робота повинна відповідати умовам конкурсу. Адреса сайту: http://logo.freeurope.net

Автор: Яна Букреєва